Multisolo

Datum: 24 november tot en met 18 december 2011

Locatie: TETEM kunstruimte

Opening: 24 november 2011 om 17:00 uur
Deze eerste Multi Solo tentoonstelling in het nieuwe pand van TETEM kunstruimte was samengesteld door Robbert Roos, bekend als hoofdcurator van Kunsthal KAdE Amersfoort en daarvoor als hoofdredacteur van Kunstbeeld.

De deelnemende kunstenaars waren: Annegret Kellner, Anouk Griffioen, Antoinette Nausikaa, Astrid M.G. Rubie, Berndnaut Smilde, Floor Leemans, Heidrun Klos, Inge Schenke, Judit Hettema, Justin Wijers, Lorelinde Verhees, Mark Beerens, Midas Zwaan, Petra Groen, Robin de Wilde, Rommert Boonstra, ROTGANZEN collectief, Sarah Bijlsma, Suzanna Treumann, Vera Nievelstein en Wim Vonk.

De Multi Solo exposities zijn in de lokale kunstscène een begrip. Het tentoonstellingsconcept ontstond vanuit het idee om individuele kunstenaars de mogelijkheid te bieden op zelf gekozen wijze te participeren in een verzameltentoonstelling. De eerste Multi Solo vond plaats in 2008 in de voormalige textielfabriek Tetem 2 en is opgevolgd door vijf succesvolle edities in de periode 2009-2010.

De Multi Solo in Enschede werd onder veel belangstelling geopend op donderdag 24 november om 17.00 uur met een welkomstwoord door Robbert Roos en in aanwezigheid van de kunstenaars